Revista Pantera 馃挏馃挌

Quan vaig descobrir Pantera, gr脿cies a la Vanesa Freixa que va provocar la connexi贸 amb Cris, la seua editora i mil coses m茅s, em vaig emocionar de qu猫 al Pa铆s Valenci脿 s’hi estigu茅s cuinant aquell projecte tan bonic. Una revista farcida d’il路lustracions precioses de diverses autores i de lletres respectuoses amb la natura i la salut per貌 sobretot amb les xiquetes i xiquets. Com se’ns havia passat! Doncs aquella connexi贸 ha anat generant coses boniques i una d’elles 茅s la meua col路laboraci贸 en el n煤mero 12 dedicat a les Muntanyes. Si no la coneixeu, feu-se amb ella perqu猫 cada n煤mero 茅s una obreta d’art i recolzeu la creaci贸 de cultura i fem pa铆s i fem ruralitat i fem tantes coses m茅s. Gr脿cies Cris per la confian莽a prestada! Aqu铆 la podeu comprar o regalar a qui estimeu! :

https://www.savannabooks.org/categoria-producto/revista-pantera/?fbclid=IwAR037nOlURNAV27hoRZGK8pdJY22JJ0K5xAxfUMsl52CjNjcPJus-HRZCSY

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *